Terima Kasih (:
Wednesday, April 11, 2012, 0 speaks

Assalamualaikum awak :)

Firstly , dah jarang nak update blog , sbb ade penyakit 'M' . hehe . *sory ^^
Second , awk yg bergelar pujaan hati , sy rindu awak sangat tau tak  ♥ ><
Third , Faziana , Azuwan , Anam , Hasif , Tyra , Kak Pika , Adek Ta Cha , Cakif , Yun and another friends from facebook  terima kasih sbb sudi jadi kawan sy ^^
Forth , Ciyed  jgn lupa bawa keropok yang saya pesan tu ae , kalau takde siap awak .
Fifth , Fatmah Ayudhia Armani , saya kangen bangat deyh sama kamu , pulang nanti jangan lupa ole-II ya :D
Sixth , Kak Pika , Errma dan Aisyah thanks untuk hadiah yg korang bagi , fara janji simpan elok-II :)







thanks to be my friends :)




Thanks for the gift , :)


Older Post | Newer Posts